maaltijdenbestel31

Hoe werkt het

Bestelsysteem

Normaal gesproken vereist het bestellen van diverse diëten en consistenties de nodige aandacht. Met het door ons ontwikkelde intelligente bestelsysteem zijn zowel maaltijden in bulkverpakkingen als eenpersoonsgerechten gemakkelijk te bestellen. Naast grootverbruik verpakkingen kunnen wij ook dieetgerichte maaltijden bieden.

Bestellen is simpel, snel en efficiënt:
- Eigen bestelcyclus online
- Per persoon bestellen
- Alle type maaltijden en diëten beschikbaar
- Systeem berekent automatisch de meest economische (voordelige) verpakkingen

112

Na het plaatsen van een bestelling kopen wij verse ingrediënten in bij onze lokale leveranciers. Onze maaltijden worden vers bereid, direct teruggekoeld naar onder de 5 graden Celsius, luchtdicht verpakt en koelvers bij jou bezorgd. Zo ben je altijd zeker van een overheerlijke gezonde maaltijd met behoud van zoveel mogelijk vitaminen en mineralen.

122

Levering

Onze gerechten zijn zo vers mogelijk en de levering van de maaltijden moet dan ook naadloos geregeld zijn. Om dit te realiseren rijden onze vrachtwagens rechtstreeks vanuit onze keukens naar jouw locatie(s).

Verse maaltijden voor jouw locatie(s), klaar om te worden uitgeserveerd. Vanuit onze keukens leveren wij dagelijks bestellingen met gekoeld transport, via vaste routes, op flexibele aflevertijden.

Wij rijden zowel rechtstreeks als samen met onze partners op het gebied van DKW om voor één gezamenlijk levering te zorgen indien dat gewenst is.