16

Over ons

Historie

Eetgemak bestaat sinds 2006 en sinds die tijd hebben wij een enorme groei doorgemaakt. Kookten wij eerst nog ambachtelijke stamppotten vanuit de groentewinkel, voorzien wij nu 28.000 mensen per dag van een gezonde en smakelijke maaltijd.

Wij hebben veel trouwe klanten aan ons mogen binden door onze flexibele dienstverlening en omdat wij continu inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Tevens stellen wij hoge kwaliteitseisen aan de maaltijden, zodat ze ook echt iets bijdragen aan de gezondheid en het welbevinden van de mensen. 

17

Missie en visie

Lekker & gezond eten om te genieten van een vitaler leven, dat is waar wij als Eetgemak voor willen staan. Om dit waar te maken, willen wij het jouw organisatie zo makkelijk mogelijk maken om jouw gasten een passende maaltijd te bieden waar smaak en kwaliteit altijd voorop staan. Ons streven is om jouw organisatie de kwaliteit en snelheid van een eigen keuken van dichtbij te laten ervaren.

Dit alles doen wij op een klantgerichte, verantwoordelijke & duurzame manier; alleen zo kunnen wij met elkaar het verschil maken.