ontwerp-zonder-titel-301

Wie zijn wij

Over ons

Vanuit een groentewinkel naar het leveren van verschillende verse en gezonde maaltijdconcepten binnen de Eetgemak groep. Eetgemak is de afgelopen jaren flink gegroeid. Smaak en kwaliteit staan bij ons altijd voorop, zodat zij ook écht iets bijdragen aan de gezondheid en het welbevinden van mensen. De klant staat bij ons dan ook op één, elke dag opnieuw. 

Impact

Binnen de Eetgemak Groep willen wij impact kunnen maken gedurende een volledige levensfase. Dit doen wij door het bereiden van verse gerechten, met als uitgangspunt lekker en gezond. Hiermee proberen wij een bijdrage te leveren op het gebied van Preventie voor jong en oud. Daarnaast focussen wij ons op voedingsconcepten die gericht zijn op Gezond leven, Welbevinden, Behandeling en Herstel.

131

Gezond leven

121

Preventie

111

Behandeling

141

Herstel

Dit doen wij vanuit vier verschillende merken binnen onze organisatie:

logo1

Gezonde maaltijden of maaltijdcomponenten

Welbevinden

logo2

Vers bereide gerechten & dranken op locatie

Preventie & herstel

logo3

Gezonde & verse maaltijden voor de kleintjes

Gedrag

logo4

Gezonde en verse maaltijden voor thuis

Gemak

Onze chefkoks bereiden dagelijks met verse ingrediënten de maaltijden. Met onze gastronomie op maat bieden wij oplossingen voor meerdere eetmomenten per dag. Altijd vanuit een MVO-oogpunt waarin duurzaamheid hoog op onze agenda staat. Zowel intern als extern helpen wij klanten om het maximale uit hun eigen MVO-strategie te halen.