Afdeling Diëtetiek

Onze afdeling Diëtetiek helpt graag bij het maken van een keuze die past bij jouw organisatie, zodat je dagelijks een lekkere én voedingskundig verantwoorde maaltijd kan aanbieden.

24

Voedingsadvies

Onze diëtisten schuiven graag aan bij menucommissies om de wensen en behoeftes van de klant in kaart te brengen en de maaltijdvoorziening hier volledig op aan te sluiten. Zij dienen als vraagbaak op het gebied van gerelateerde onderwerpen. Daarnaast beheren zij de productspecificaties en de informatie die wij plaatsen op onze etiketten.

3

Menucycli en consistenties

Het is voor ons van belang dat iedereen mee kan eten, ongeacht dieet of consistentie. Onze afdeling Diëtetiek besteedt dan ook veel aandacht aan het opstellen van menucycli voor diëten en consistenties. Ook voor ondersteuning en het zoeken naar oplossingen voor complexe dieetvragen binnen jouw organisatie zijn onze diëtisten er voor jou. Om het juiste dieet te bieden, putten zij inspiratie uit ons grote assortiment dieetproducten. Samen met onze afdeling Productontwikkeling is het ook mogelijk om dieetproducten op maat te ontwikkelen.

41

Richtlijnen

De gevarieerde en aantrekkelijke menu's worden bedacht door onze diëtisten aan de hand van de richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. Geen patiënt is hetzelfde. De maaltijd kan dan ook aangepast worden op basis van allergenen, consistentie of voedingsgewoonten. Het is onze kracht dat wij voor iedereen een gezonde en passende maaltijd kunnen bieden.