Assortiment

Verandering van spijs doet eten! Daarom vind je bij ons meer dan 10.000 componenten voor een gezonde én lekkere maaltijd. Van ambachtelijk bereide streekgerechten tot verfijnde internationale specialiteiten. En natuurlijk is er ook veel aandacht voor vegetarische en biologische gerechten of dieetmaaltijden.

5

Verse ingrediënten

Verse ingrediënten uit het seizoen vormen de basis van onze koelverse maaltijden. Van heerlijke stamppotten en stoofschotels in de winter tot raapsteeltjes en tuinbonen in de lente. Door samen te werken met lokale leveranciers kunnen wij nauwgezet de kwaliteit in de gaten houden en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

6

Inspelen op dieet en levensovertuiging

Iedereen heeft een andere leven levensstijl en daarom spelen wij in op dieet, levensovertuiging en consistentie van de maaltijd. Onze diverse diëten bestaan onder andere uit natriumarme, lactosevrije, glutenvrije, vegetarische en veganistische maaltijden. In onze keuken in Katwijkerbroek koken wij halal maaltijden en ook een biologisch gerecht behoort tot de mogelijkheden. Voor patiënten die moeilijk kunnen kauwen of slikken zijn er gemalen maaltijden beschikbaar. De dieetmaaltijden worden bereid in onze gecertificeerde dieetkeuken door gediplomeerde dieetkoks. Zo zorgen wij voor gezonde en veilige maaltijden voor iedere levensstijl.