jel-8500cr

Kwaliteitscontrole

Wij hechten grote waarde aan onze kwaliteit. Daarom vinden wij het belangrijk om (internationaal) erkend te worden. Onze constante kwaliteitscontrole en productiemethode hebben ertoe geleid dat wij belangrijke certificeringen hebben behaald. 

Voortdurend kiezen voor de hoogste kwaliteitsstandaard die beschikbaar is, dat is ons streven. Wij werken volgens de normen van FSSC 22000; één van de hoogst mogelijke certificeringen op het gebied van voedselveiligheid. Met dit voedselcertificaat tonen wij aan dat onze organisatie voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.

afbeelding51

FSSC 22000

Wij zijn FSSC 22000 gecertificeerd. Deze internationaal geaccepteerde norm beschrijft eisen op het gebied van voedselveiligheid en is gebaseerd op de internationale ISO 22000. Met deze certificering tonen wij aan dat wij de voedselveiligheid zichtbaar boren en continu optimaliseren.

naamloos

Skal Biocontrole

Onze biologische lijn aan maaltijden is Skal gecertificeerd. Dit betekent dat de bereiding van onze biologische maaltijden en maaltijdcomponenten voldoet aan de vastgestelde eisen voor de biologische productiemethode. Skal Biocontrole zet zich als toezichthouder in voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland.

afbeelding311

Halal International Control

Tevens zijn wij in het bezit van het H.I.C. certificaat. Dit houdt in dat er in onze keukens, naast de geldende wettelijke voorschriften, wordt gelet of de gebruikte producten en de wijze van bereiding voldoen aan de halal richtlijnen. De certificering vindt elk jaar opnieuw plaats, waardoor de dagelijkse productieprocessen zeer scherp onder de loep genomen worden.