MVO

Stilstaan bij de sociale, ethische en ecologische impact op het milieu; maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op integrale wijze voeren wij dit door in al onze bedrijfsprocessen. Wij zijn altijd op zoek naar oplossingen om onze processen zo in te richten dat zij een minimale impact hebben op mens, milieu en samenleving. Om deze ambities na te streven, betrekken wij medewerkers, relaties en klanten bij ons MVO-beleid. 

ontwerp-zonder-titel-181

Bewuste keuze voor duurzaam

Wij vinden het heel belangrijk dat kwaliteit en duurzaamheid wordt doorgevoerd in de gehele keuken. Onze voorkeur gaat dan ook nadrukkelijk uit naar producten van zoveel mogelijk lokale leveranciers, vlees dat diervriendelijk is geproduceerd en duurzaam gevangen of gekweekte vis met een MSC of ASC-keurmerk. Van Belgische stoemp in de winter tot een pompoensoep in het voorjaar; wij passen al onze gerechten aan het seizoen aan. Ons uitgebreide assortiment bestaat ook uit diverse vegetarische en biologische producten.

potato-1628500-1280

Aandacht voor milieu

Wij gaan op verantwoorde wijze om met levensmiddelen en energie. Dagelijks werken we aan oplossingen om onze milieu-impact zoveel mogelijk te beperken. Dit realiseren wij door gebruik te maken van energiezuinige apparatuur, milieuvriendelijke verpakkingen en het scheiden van afvalstromen. Om voedselverspilling tegen te gaan, koken wij alleen maaltijden op bestelling.

ontwerp-zonder-titel-201

Investeren in de mens

Eetgemak kan niet bestaan zonder haar medewerkers. Daarom dragen wij bij aan de zorg voor goede arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en een positieve werksfeer. Gelijke kansen zijn bij ons een absolute vereiste en daarom maken wij ons sterk voor Social Return. Dit doen wij door het aanbieden van ontwikkelingsplekken aan mensen met een arbeidshandicap of afstand tot de arbeidsmarkt. Tenslotte doneren wij wekelijks maaltijden aan de lokale voedselbanken en sponsoren wij diverse (maatschappelijke) organisaties.